Trei dintre cele mai folosite rețele de socializare au picat! Facebook, Messenger și Instagram întâmpină probleme la conectare.

Până acum, peste 215 mii de utilizatori ai acestor rețele de socializare au raportat problemele de conectare la Facebook și peste 47 de mii de sesizări privind Instagram.

Au picat trei rețele de socializare

În momentul în care utilizatorii vor să se conecteze pe cele trei rețele de socializare, întâmpină o eroare.

Aplicațiile le indică faptul că internauții au introdus o parolă greșită. Ulterior, un cod de verificare li se cere pe WhatsApp pentru a se putea reconecta. Însă, unii internauți spun că nu ajung să primească niciun cod.

Până acum, la WhatsApp nu s-a înregistrat nicio eroare.

Citește și: VIDEO- Scenariu demn de filme la Spitalul Județean Buzău! Suma colosală pe care sunt obligați să o plătească din cauza unei erori medicale

Întreg haosul a început cu ora 17.00, când internauții au observat că nu se pot conecta pe Facebook, Messenger sau Instagram.

Pentru moment nu există încă o cauză de la care ar fi putut surveni eroarea.

În trecut au mai existat probleme de conectare cu aceste rețele. În 2021, platforma lui Mark Zuckerberg a întâmpinat o eroare care a făcut ca utilizatorii să aibă parte de o întrerupere globală de 7 ore. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe atunci, o sursă din interior a spus că întreruperea care a afectat Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger, a dus la o pierdere de venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari pentru companie.

Utilizatorii sunt revoltați

Sute de mii de utilizatori au depus reclamații cu privire la problemele de conectare la cele 3 rețele de socializare.

Pe DownDetector se pot vedea reclamațiile utilizatorilor.

„Încetați să încercați să înșelați oamenii să-și dezvăluie detaliile de autentificare pentru Facebook”, a spus un utilizator.

„Cine a fost aici în octombrie 2021?”, a spus alt utilizator.

Cei mai revoltați au afirmat că: „Mark Zuckerberg adună din nou date în timp ce toată lumea nu poate să se autentifice pe Facebook”.

Cele mai multe mesaje au evidențiat faptul că rețelele de socializare nu sunt funcționale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Facebook și Insta la pământ!”, „Serverele au picat”, au mai spus utlizatorii.

„Facebook și Instagram sunt la pământ și aici. Am petrecut 10 minute încercând să-mi recuperez contul. Am crezut că am fost hackuit. Sunt destul de bucuros că este o problemă globală, sau poate nu.

Wales, Marea Britanie”, a explicat alt internaut.

Alții, mai puțin preocupați de navigatul pe internet, s-au amuzat de situație:

„Dacă tot a picat Facebook-ul... cine vrea să meargă să mâncăm?”, a spus o persoană.

„Mergeți și interacționați cu familiile, așa cum obișnuiam să facem în vechile timpuri”, a spus altă persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si