Close sidebar
Close sidebar

Au pus ochi de plastic peştilor stricaţi pentru a-i "împrospăta" - Clienţii magazinului s-au arătat dezgustaţi de acest lucru!

Imagini ma vechi, dar care pot deveni oricând o realitate, au fost postate pe reţelele de socializare. În aceste postări se vede cum unii comercianţi sunt atât de disperaţi să facă profit, încât ignoră cu desăvârşire cele mai elementare norme de igienă.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clienţii unui magazin din Kuweit au avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută. Un magazin din care ei îşi făceau cumpărăturile vindea peşte "cosmetizat". Peştele, care era stricat, fusese împrospătat cu ochi de plastic.

Magazinul, specializat în vânzarea de peşte, a fost închis de autorităţi după ce s-a descoperit că proprietarii lipeau pe peşti ochi bulbucaţi din plastic.

Scopul? Să-i facă să pară mai proaspeţi. Gradul de prospeţime al unui peşte poate fi judecat după ochii acestuia. Cu cât albul ochilor este mai clar, cu atât peştele este mai proaspăt.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel de cazuri erau des întâlnite în astfel de state, mulţi clienţi lăsându-se păcăliţi de aceste "trucuri"

Potrivit unui raport din iulie 2018, publicat de Organizaţia pentru Mâncare şi Agricultură (OMA) a ONU, aproximativ 35% din peştele prins nu este consumat niciodată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI