Cristi Marinescu este din nou în centrul atenției. Concurentul de la Puterea Dragostei îi adresează cuvinte răutăcioase unui coleg: "Ești slugă aici, în emisiune. Nu mai ești șmecher cum erai, o lună, atât te-a ținut", a spus Marinescu, potrivit KanalD.ro.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, pe masa de operație: ”De mică am avut mici probleme”

Puterea Dragostei 21 aprilie 2021- Este o zi extrem de tensionată în casa de la Puterea Dragostei, cu foarte multe certuri și discuții aprinse.

Concurenții au continuat să își spună cuvinte grele și să se atace unul pe altul.

Tensiunile au fost la un pas de explozie. Unul dintre băieți nu a mai suportat jignirile și șicanele altui coleg, și-a ieșit din minți și a sărit la bătaie.

Puterea Dragostei 21 aprilie 2021 - Este o zi extrem de tensionată în casa de la Puterea Dragostei[Sursa foto: KanalD.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Băieții abia au putut fi despărțiți de staff, iar imediat după ce liniștea s-a lăsat în platou, scandalagii au mers pe drumuri separate, încercând să se liniștească. 

Cum se vor termina toate aceste conflicte, dar și dacă concurentii vor găsi modalitatea prin care să își rezolve conflictele poți vedea urmărind emisiunea Puterea Dragostei de miercuri, 21 aprilie, de la 17:00, pe Kanal D.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei sunt în șoc. Philip s-a afișat deja lângă o nouă femeie

Acuzații dure între doi concurenți: „Îmi dai tu mie bani?!”

Un alt conflict a fost iscat în casa "Puterea Dragostei" la începutul săptămânii, între doi concurenți care voiau să formeze un cuplu. Este vorba despre Seya și Radu, care recent se tachinau și își doreau o relație, iar acum au pornit un mare scandal.

Încă de când a intrat în casa Puterea Dragostei, Radu a plăcut-o pe Seya și și-a dorit chiar să formeze un cuplu cu aceasta, însă se pare că lucrurile au degenerat, iar cei doi au ajuns la

jigniri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Radu, cuprins de gelozie sau de frustrările acumulate în casa iubirii, a început să-i aducă reproșuri celei pe care o credea ca fiind viitoarea lui iubită.

Radu și Seya și-au reproșat diverse lucruri și s-au jignit reciproc. Și bruneta a fost socata sa audă cuvintele dure venite din partea lui Radu, chiar după o perioada scurta de timp în care aceștia au început sa se cunoasca mai bine și să treaca la urmatorul pas.

Cei doi au au tot încercat să se cunoasca mai bine sprea a putea forma un cuplu în casa, însă de-a lungul timpului au intervenit și alti concurenți între ei, care le-au pus unele piedici, astfel Seya și Radu au izbucnit și au inceput sa se jigneasca neașteptat de dur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si