Close sidebar
Close sidebar

Au trecut două luni de la moartea manechinului Constantin Toma, însă trupul neînsuflețit este încă la morgă. Mama tânărului face dezvăluiri șocante

Constantin Toma, manechinul cunoscut pentru prezentările pe care le făcea pentru Cătălin Botezatu, a murit în urmă cu două luni. De atunci, trupul său neînsuflețit este încă la morgă.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama tânărului a venit din Zimbabue imediat ce a aflat de tragedie, însă nu-și poate înmormânta fiul lângă tatăl său, așa cum își dorește.

Până în acest moment, deși au trecut mai bine de două luni de la moartea acestuia, mama manechinului nu are un certificat de deces pe numele fiului ei, ci doar un act de la legiști care spune că tânărul a murit spânzurat.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat mortal în plină stradă

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Ancheta în acest caz nu s-a terminat. Mama lui Constantin a declarat pentru Libertatea că atunci când a venit în România la începutul lunii noiembrie și-a găsit fiul îmbrăcat, în sicriu, pregătit de înhumare. Ea s-a opus, pentru că nu avea toate răspunsurile legate de moartea subită a fiului său. Din acest motiv, trupul neînsuflețit al manechinului este încă la morgă, iar familia plătește 38 de lei pe zi.

Rachael Toma respinge cu tărie varianta sinuciderii în cazul fiului său, motivând că acesta „credea cu tărie în Dumnezeu, purta mereu la el o icoană cu Fecioara cu pruncul și avea tot ce îşi putea dori”.

Mai mult, femeia spune că din casa în care locuia Constantin lipesc mai multe lucuri printre care: veselă de cristal, un smart tv, haine și genți de firmă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI