Close sidebar
Close sidebar

Augustin Viziru, un altfel de Nică din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă. „Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

Augustin Viziru, unul dintre cei douăzeci de concurenți de la „Survivor România”, show care are premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D a povestit, în exclusivitate, despre perioada copilăriei, familie și relația specială pe care o are cu mama lui.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă din copilărie, Augustin Viziru avea o relație foarte strânsă cu mama sa, tocmai de aceea, fiind foarte apropiat de ea, îi mărturisea cele mai trăznite boacane pe care le făcea. Vedeta povestește că pe măsura năzbâtiilor erau și „recompensele” primite din partea mamei.

„În tot ceea ce am făcut în viață nu a fost cu jumătăți de măsură. Nici măcar în copilărie. Parinții mei mă căutau mereu cu ochii pe sus, eram mereu cocoțat undeva. Am fost un copil curios”, spune Augustin despre perioada copilăriei sale.

Citeste si: Vedetă Kanal D, în doliu: ”Am o mare durere în suflet acum”

Augustin Viziru, un altfel de Nica din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă. „Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

„Mama mă alerga în jurul canapelei. Dacă ar fi jucat baschet, ar fi fost campioană mondială. Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”, povestește amuzat Augustin Viziru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Simulare Evaluare Națională 2020. Calendar și subiecte pentru clasa a 8-a

Citeste si: Imagini impresionante cu haita de câini Husky care salvează o pisică de doar trei săptămâni

Începând de sâmbătă, 18 ianuarie, telespectatorii îl pot urmări pe Augustin Viziru în reality-ul televizat „Survivor România”, difuzat de la ora 20.00, patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI