Aura B, cântăreață: „Multă lume m-a întrebat de unde vine acel B. În primul rând, numele meu de familie este Broscăreanu, deci lumea să fie foarte convinsă că B-ul vine de la numele meu de familie.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Pentru ultimul videoclip ai avut o apariție în stil Barbie. Ce te-a făcut să alegi acest stil?”

Aura B, cântăreață: „Mi-am dorit un videoclip care să întruchipez acea figurină Barbie, acea păpușă și cred că mi-a ieșit în ultimul videoclip „Jucăria mea”.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum a fost la filmări? Cât de greu este să intri în pielea acestui personaj? E greu să fii Barbie?”

Aura B, cântăreață: „Nu, este în natura noastră feminină să fim mari.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Când te-ai îmbrăcat și te-ai văzut așa frumușică din cap până în picioare, ce ți-ai zis?”

Aura B, cântăreață: „Aș fi vrut să rămân așa.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Păi și azi ai venit în negru îmbrăcată?”

Aura B, cântăreață: „Este ora de așa natură care nu îmi permite să mă îmbrac cum am fost la videoclip sau ceva de genul.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Abordez un stil muzical diferit în ultima ta piesă. Cum a apărut această idee?”

Aura B, cântăreață: „În primul rând, toate piesele pe care le-am scris sunt creație proprie muzică, text. Această piesă nu face excepție, de regulă, toate piesele sunt scrise la volan, depinde de de starea pe care o am în acea zi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si