Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Aura B, Barbie de România. „Multă lume m-a întrebat de unde vine acel B. Numele meu de familie este Broscăreanu”

Moda aspectului Barbie a cuprins și industria muzicală! Astăzi, în platoul știrilor Kanal D avem o tânără artistă talentată care a abordat acest stil. Este vorba despre Aura B care ne va povesti despre acest nou stil abordat și de ea.

Redactia Stirile Kanal D,

Aura B, Barbie de România. „Multă lume m-a întrebat de unde vine acel B. Numele meu de familie este Broscăreanu”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Aura B, cântăreață: „Multă lume m-a întrebat de unde vine acel B. În primul rând, numele meu de familie este Broscăreanu, deci lumea să fie foarte convinsă că B-ul vine de la numele meu de familie.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Pentru ultimul videoclip ai avut o apariție în stil Barbie. Ce te-a făcut să alegi acest stil?”

Aura B, cântăreață: „Mi-am dorit un videoclip care să întruchipez acea figurină Barbie, acea păpușă și cred că mi-a ieșit în ultimul videoclip „Jucăria mea”.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum a fost la filmări? Cât de greu este să intri în pielea acestui personaj? E greu să fii Barbie?”

Aura B, cântăreață: „Nu, este în natura noastră feminină să fim mari.”

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Când te-ai îmbrăcat și te-ai văzut așa frumușică din cap până în picioare, ce ți-ai zis?”

Aura B, cântăreață: „Aș fi vrut să rămân așa.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Păi și azi ai venit în negru îmbrăcată?”

Aura B, cântăreață: „Este ora de așa natură care nu îmi permite să mă îmbrac cum am fost la videoclip sau ceva de genul.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Abordez un stil muzical diferit în ultima ta piesă. Cum a apărut această idee?”

Aura B, cântăreață: „În primul rând, toate piesele pe care le-am scris sunt creație proprie muzică, text. Această piesă nu face excepție, de regulă, toate piesele sunt scrise la volan, depinde de de starea pe care o am în acea zi.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI