Aurora Nicorici face furori în casa iubirii. Tânăra este din Sălaj, însă a locuit pentru o perioadă în Zaragoza. Aurora este de profesie dansatoare. Blondina i-a încântat pe bărbați cu mai multe costumații sexy de dansatoare. Ea a dansat alături de mai mulți maneliști celebri, printre care și Adrian Minune.

Citeste si: Tensiuni maxime în casa Puterea Dragostei: Alexandra îi declară război rivalei Aya

Aurora de la „Puterea Dragostei” are poze extrem de provocătoare pe rețelele de socializare. Urmăritorii săi nu au ezitat să-i admire formele voluptoase și costumațiile sexy care au atras toate privirile.

Ea este Aurora de la „Puterea Dragostei”

Aurora, nou-venita concurentă la „Puterea Dragostei” a fost întâmpinată cu petale de trandafiri pe jos de către băieții din casă. Concurenta a dezvăluit că a venit la emisiune pentru Alex.

aurora de la puterea dragostei
Aurora de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din România care a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare bucată de chihlimbar din lume. Are 3,5 kilograme- antena3.ro

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” a ajuns la capătul puterilor. A fost agresată de fostul iubit chiar în Centrul Vechi

„Nu am avut emoții înainte să intru, chiar deloc. Dar când am intrat, deja... m-au copleșit emoțiile. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Am urmărit emisiunea din primul sezon. Sunt fericită că am ajuns aici, sper ca Alex să fie de aceeași părere ca și mine", a

mărturisit Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei" în prima conversație cu Cristina Mihaela.

Citeste si: Răsturnare de situație în relația dintre Maria și Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei": "Vii cam des în casa băieților"

Alexandru a împodobit scările cu petale de trandafiri înainte ca Aurora să-și facă simțită prezența în casă. Cristi a fost cel care a făcut curățenie în casă și i-a atenționat pe ceilalți băieți: „Băi, nu mai faceți mizerie în casă".

Aurora vrea să-și găsească fericirea în cadrul show-ului TV.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce au observat fanii

Citeste si: Mama concurentei Aya de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Mesajul emoționant postat de proaspăta mămică: ”Fructul iubirii noastre”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si