Scriitoarea americană Nancy Crampton Brophy, în vârstă de 71 de ani, a fost găsită vinovată, miercuri, de jurații din Portland, Oregon, pentru uciderea soțului ei, bucătarul Daniel Brophy, potrivit KOIN-TV.

Citeste si: VIDEO- Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență

Romanciera americană a fost condamnată pentru crimă de gradul doi, după două zile de deliberări.

Soțul ei, în vârstă de 63 de ani, a fost ucis pe 2 iunie 2018, în timp ce se pregătea să plece la muncă la Institutul Culinar Oregon din Southwest Portland, SUA.

Crampton Brophy se afla în arest de când a fost arestată în septembrie 2019. Lisa Maxfield, unul dintre avocații lui Crampton Brophy, a declarat că echipa apărării intenționează să facă recurs, potrivit LBC.co.uk.

Cartea scrisă de femeie a dat-o de gol

Potrivit sursei citate, Crampton Brophy ar fi fost motivată de problemele financiare și de o poliță de asigurare de viață.

Poliția nu a găsit niciodată arma care a fost ucis soțul femeii, cu toate acestea scriitoarea deținea aceeași marcă și model de armă folosită în uciderea bărbatului.

Citeste si: Tânără ucisă de iubit. Criminalul, dispărut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imaginile de pe camerele de supraveghere prezentate în instanță au surprins-o conducând la și de la locul de muncă al soțului ei în ziua în care acesta a fost ucis.

Crampton Brophy a susținut în timpul procesului că prezența ei în apropierea institutului culinar în ziua morții soțului ei a fost o simplă coincidență și că a parcat în zonă pentru a lucra la scrierea unei cărți.

Citeste si: Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

Avocații apărării au sugerat că un autor necunoscut l-ar fi putut ucide pe soțul femeii în timpul unui jaf care a mers prost.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a ucis soțul cu cuțitul și a spus poliţiei că s-a rănit singur

Romanul femeii, „Cum să-ți ucizi soțul”, prezenta opțiuni pentru a comite o crimă fără a fi prins. Cu toate acestea, Crampton Brophy a spus în timpul procesului că nu avea niciun motiv să-și ucidă soțul și că problemele lor financiare au fost în mare parte rezolvate prin încasarea unei părți din planul de economii pentru pensie al soțului.

Judecătorul cazului a exclus în cele din urmă romanul din 2011 din lista dovezilor din proces. Cu toate acestea, un procuror a făcut aluzie la temele lucrării fără a-o numi, în timp ce Crampton Brophy a fost suspusă întrebărilor venite din partea acuzării.

Pronunțarea sentinței este programată pentru 13 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si