Close sidebar
Close sidebar

Autoarea cărții "Cum să îți ucizi soțul", condamnată pentru uciderea soțului

Autoarea cărții „Cum să-ți ucizi soțul”, Nancy Crampton Brophy, cea care a oferit indicii detaliate în cartea sa pentru comiterea unei crime perfect, a fost găsită vinovată de uciderea soțului ei, în vârstă de 63 de ani.

Sorin Negru,

Detaliile comiterii unei "crime perfecte" au dat-o de gol pe autoarea criminală

[Sursa foto: LBC.co.uk]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scriitoarea americană Nancy Crampton Brophy, în vârstă de 71 de ani, a fost găsită vinovată, miercuri, de jurații din Portland, Oregon, pentru uciderea soțului ei, bucătarul Daniel Brophy, potrivit KOIN-TV.

Citeste si: VIDEO- Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență

Romanciera americană a fost condamnată pentru crimă de gradul doi, după două zile de deliberări. Soțul ei, în vârstă de 63 de ani, a fost ucis pe 2 iunie 2018, în timp ce se pregătea să plece la muncă la Institutul Culinar Oregon din Southwest Portland, SUA.

Crampton Brophy se afla în arest de când a fost arestată în septembrie 2019. Lisa Maxfield, unul dintre avocații lui Crampton Brophy, a declarat că echipa apărării intenționează să facă recurs, potrivit LBC.co.uk.

Cartea scrisă de femeie a dat-o de gol

Potrivit sursei citate, Crampton Brophy ar fi fost motivată de problemele financiare și de o poliță de asigurare de viață.

Poliția nu a găsit niciodată arma care a fost ucis soțul femeii, cu toate acestea scriitoarea deținea aceeași marcă și model de armă folosită în uciderea bărbatului.

Citeste si: Tânără ucisă de iubit. Criminalul, dispărut

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imaginile de pe camerele de supraveghere prezentate în instanță au surprins-o conducând la și de la locul de muncă al soțului ei în ziua în care acesta a fost ucis.

Crampton Brophy a susținut în timpul procesului că prezența ei în apropierea institutului culinar în ziua morții soțului ei a fost o simplă coincidență și că a parcat în zonă pentru a lucra la scrierea unei cărți.

Citeste si: Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

Avocații apărării au sugerat că un autor necunoscut l-ar fi putut ucide pe soțul femeii în timpul unui jaf care a mers prost.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a ucis soțul cu cuțitul și a spus poliţiei că s-a rănit singur

Romanul femeii, „Cum să-ți ucizi soțul”, prezenta opțiuni pentru a comite o crimă fără a fi prins. Cu toate acestea, Crampton Brophy a spus în timpul procesului că nu avea niciun motiv să-și ucidă soțul și că problemele lor financiare au fost în mare parte rezolvate prin încasarea unei părți din planul de economii pentru pensie al soțului.

Judecătorul cazului a exclus în cele din urmă romanul din 2011 din lista dovezilor din proces. Cu toate acestea, un procuror a făcut aluzie la temele lucrării fără a-o numi, în timp ce Crampton Brophy a fost suspusă întrebărilor venite din partea acuzării.

Pronunțarea sentinței este programată pentru 13 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI