Autobuzul din Peru transporta 60 de pasageri. În timpul accidentului, mai mulţi pasageri au fost aruncaţi pe geamuri, iar alţii au fost blocaţi în interiorul autobuzului.

Citește și: Angela s-a stins din viață după ce s-a întors de la spital. Tânăra s-a prezentat la urgențe pentru că îi curgea sânge din nas

Autobuzul societăţii Q'orianka Tours plecase din Lima şi se îndrepta spre Tumbes, la frontiera cu Ecuador.

Într-o zonă nelocuită din apropierea oraşului Organos, autobuzul a ieşit de pe drum, în timp ce îi mai rămâneau 260 de km de parcurs până la destinaţie.

Accident oribil în Peru

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai multe persoane au fost de asemenea rănite şi transportate la spitale din regiune, la El Alto şi Mancora, a precizat poliţia, fără a putea preciza numărul lor.

Cel puțin 40 de morți într-un accident din Pakistan

Cel puțin 40 de persoane au murit duminică când un autobuz a intrat într-un șanț și a luat foc în orașul Bela, din sudul Pakistanului.

Citește și: Accident mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală- un pieton a decedat

Autocarul mergea pe ruta Quetta spre Karachi când s-a lovit cu viteză mare de un stâlp de pod la ora 4 dimineața, a declarat adjunctul comisarului Bela Hamza Anjum.

accident pakistan

Cel puțin 40 de oameni au murit în Pakistan după ce mijlocul de transport a căzut de pe pod 

[Sursa foto: Twitter]

Potrivit CNN, autobuzul a intrat căzut de pe pod și a luat foc.

Autobuzul transporta 48 de pasageri.

„Până acum, trupurile a 39 de persoane au fost recuperate”, a spus Anjum, adăugând că două persoane rănite au fost duse în Karachi în stare gravă.

Trei persoane, inclusiv o femeie și un copil, au fost salvate, a spus Anjum.

Citește și: VIDEO- Femeia însărcinată în 8 luni, lovită pe o trecere de pietoni din București, a pierdut sarcina. Șoferul englez, prins pe aeroportul din Cluj!

Accident Pakistan

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si