Close sidebar
Close sidebar

Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut într-o prăpastie. Tragedii în lanț

Cel puţin 24 de persoane au murit sâmbătă după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe o faleză dintr-un motiv necunoscut în regiunea Piura, la nord de Lima, potrivit poliţiei din Peru. Un alt autobuz a căzut de pe un pod în Pakistan.

Sorin Negru,

Cel puțin 40 de oameni au murit în Pakistan după ce mijlocul de transport a căzut de pe pod 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autobuzul din Peru transporta 60 de pasageri. În timpul accidentului, mai mulţi pasageri au fost aruncaţi pe geamuri, iar alţii au fost blocaţi în interiorul autobuzului.

Citește și: Angela s-a stins din viață după ce s-a întors de la spital. Tânăra s-a prezentat la urgențe pentru că îi curgea sânge din nas

Autobuzul societăţii Q'orianka Tours plecase din Lima şi se îndrepta spre Tumbes, la frontiera cu Ecuador.

Într-o zonă nelocuită din apropierea oraşului Organos, autobuzul a ieşit de pe drum, în timp ce îi mai rămâneau 260 de km de parcurs până la destinaţie.

Accident oribil în Peru

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai multe persoane au fost de asemenea rănite şi transportate la spitale din regiune, la El Alto şi Mancora, a precizat poliţia, fără a putea preciza numărul lor.

Cel puțin 40 de morți într-un accident din Pakistan

Cel puțin 40 de persoane au murit duminică când un autobuz a intrat într-un șanț și a luat foc în orașul Bela, din sudul Pakistanului.

Citește și: Accident mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală- un pieton a decedat

Autocarul mergea pe ruta Quetta spre Karachi când s-a lovit cu viteză mare de un stâlp de pod la ora 4 dimineața, a declarat adjunctul comisarului Bela Hamza Anjum.

Cel puțin 40 de oameni au murit în Pakistan după ce mijlocul de transport a căzut de pe pod 

[Sursa foto: Twitter]

Potrivit CNN, autobuzul a intrat căzut de pe pod și a luat foc. Autobuzul transporta 48 de pasageri.

„Până acum, trupurile a 39 de persoane au fost recuperate”, a spus Anjum, adăugând că două persoane rănite au fost duse în Karachi în stare gravă.

Trei persoane, inclusiv o femeie și un copil, au fost salvate, a spus Anjum.

Citește și: VIDEO- Femeia însărcinată în 8 luni, lovită pe o trecere de pietoni din București, a pierdut sarcina. Șoferul englez, prins pe aeroportul din Cluj!

Accident Pakistan

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI