S-a urcat în autobuz cu un șarpe în loc de mască. "Când l-am văzut că mișcă, am țipat"
Un incident bizar a avut loc în Marea Britanie: într-un autobuz din Manchester, un bărbat a fost fotografiat purtând un șarpe în loc de mască de protecție.
Un bărbat s-a urcat într-un autobuz folosind un șarpe în loc de mască de protecție a feței, informează BBC News.
Un martor a spus că a crezut că pasagerul purta o „mască funky” până când a văzut că șarpele mișcă.
Citeste si: Horoscop 17 septembrie 2020. Zodia care are parte de o mare surpriză
Navetistul și masca sa reptiliană, care i-au fost înfășurate în jurul gâtului și gurii, au fost văzute luni într-un autobuz de la Swinton la Manchester, potrivit presei locale.
Autoritatea de transport din Greater Manchester a confirmat că un pasager a urcat cu șarpele răsucit în jurul gâtului și a precizat că aceasta nu este o "acoperire validă a feței".
Citeste si: De ce a explodat astăzi numărul cazurilor de COVID-19? Explicaţia dată de un medic de renume
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
O martoră oculară, care a cerut să rămână anonimă, a spus că i s-a părut incidentul „cu adevărat amuzant”, adăugând că animalul nu pare să deranjeze pe niciunul dintre colegii ei de călători.
Citeste si: Județul cel mai lovit de criza coronavirusului din ultimele 24 de ore
O altă pasageră a declarat că a fost speriată când a văzut că reptila este vie și a fost la un pas să țipe.
Pare incredibil, dar imediat după incident autoritățile au simțit nevoia să facă precizări legale cu privire la limitele de interpretare a termenului "mască de protecție".
Citeste si: VIDEO- Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat și-a ucis soția, a lăsat 5 copii orfani
Un purtător de cuvânt al Autorității de Transport din Greater Manchester a declarat: „Îndrumările guvernamentale afirmă în mod clar că masca nu trebuie să fie o mască chirurgicală și că pasagerii își pot face singuri sau pot purta ceva potrivit, cum ar fi eșarfă sau bandană. Există un mic grad de interpretare care poate fi aplicat în cazul măștilor faciale, nu credem că se poate extinde la utilizarea pielii de șarpe- mai ales atunci când este vorba de un șarpe viu”.