Close sidebar
Close sidebar

Autoritățile din Spania se chinuie de 8 zile să salveze un copil căzut într-un puț

Cu sufletul la gura sta o tara intreaga pentru copilul de doi ani, cazut intr-un put acum 8 zile! Echipele de salvare sunt mai aproape de el ca niciodata pana acum, ceea ce le mai da parintilor putina putere sa nu isi piarda speranta.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De 8 zile, parintii nu mai stiu nimic de micutul Julen Rosello. Familia venise in regiunea Malaga ca sa petreaca o zi de duminica la tara... dar, dupa masa de pranz, baiatul a fost de negasit!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cateva indicii i-au condus pe toti catre acest put- extrem de ingust- de numai 25 de centimetri, dar foarte adanc- 110 metri. Pe masura ce au coborat sub pamant, salvatorii au gasit cateva fire de par, care, in urma testelor ADN, s-au dovedit a fi ale baiatului!
In ciuda tuturor eforturilor, nimeni, insa, nu a putut intra in put suficient cat sa ajunga

la micutul Julen. Coordonatorul echipei de interventie- care, printr-o coincidenta, poarta numele Angel- Inger, a luat o decizie majora. Sa aduca in sudul Spaniei utilaje imense de forat.

Prin putul paralel cu cel in care se afla baiatul, vor fi coborati doi salvatori care sa sape un alt tunel- perpendicular de data aceasta pe locul in care se crede ca a ramas blocat copilul. Totul este, insa, o munca uriasa si...

orbeasca, pentru ca a fost imposibil de stabilit un contact cu micutul. Mai mult, utilajele de forat s-au blocat intr-un strat stancos.
La suprafata, familia se roaga ca Julen sa fie gasit in viata! Au alaturi de ei mii de oameni din intreaga tara, care au si iesit pe strazi in semn de solidaritate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI