Zeci de oameni au rămas fără locuință pentru o perioadă, asta după ce focul le-a mistuit locuințele într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei.

Citeste si: Patru locuinţe au ars în urma unui incendiu izbucnit în comuna Codăeşti. Un bărbat a fost găsit decedat în subsolul unei locuințe arse

Imaginile surprinse chiar înainte ca flăcările să se extindă indică faptul că incendiul a izbucnit sâmbătă seara la toate cele 10 etaje ale unui bloc.

Locuința este păzită acum de poliție 24 de ore din 24 și cu excepția anchetatorilor, nimeni nu are voie înăuntru.
„Se aude că de la etajul doi din balcon. Ce fi zburat în balcon, ce s-o fi întâmplat, nu știm. Nu din apartament, că nu era nimeni înăuntru.”, spune un locatar.

Citeste si: VIDEO| Incendiu puternic în Galați, în urma unui atac cu cocktail Molotov

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apartamentul în cauză este distrus așa că anchetatorii nu au găsit prea multe indicii care să le arate cauza incendiului. Oamenii au voie să intre în locuițe, dar să nu stea pe balcon deoarece poate fi un pericol.

Citeste si: Incendiu într-un bloc de 10 etaje. 80 de persoane au fost evacuate

Un incediu la un bloc de 10 etaje a evacuat aproape 80 de persoane

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17:20, într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc de 10 etaje, de pe strada Castanilor din Bacău.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de  stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD și o autospecială e primă intervenție și comandă.

Citeste si: Incendiu de proporții la o casă din Sectorul 1 al Capitalei. Flăcările s-au extins la o altă clădire

Mai multe bunuri materiale au luat foc și nu au mai putut fi salvate.
„Din imobil au fost evacuate de forțele de intervenție aproximativ 60 de persoane, iar alte aproximativ 20 s-au autoevacuat”,  au spus reprezentanții ISU Bacău.

Citeste si:  Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se redeschide la demisol, la aproape opt luni de la incendiul de la secția ATI

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si