UPDATE 16:44: Cei patru băieți au fost găsiți. Polițiștii au precizat că minorii nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

 

S-a trimis mesaj RO-ALERT "Dispariție copil"! Polițiștii caută patru băieți din Constanța care au plecat voluntar de acasă, acum patru zile, dar nu s-au mai întors. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ei.

 

Autoritățile fac apel către cei care pot oferi informații cu privire la dispariția celor patru băieți minori.

Citește și: Gabriel Crișan, un român de 28 de ani, dispărut misterios pe aeroportul Fiumicino! Tânărul este de negăsit de 5 zile, iar polițiștii italieni i-au refăcut traseul din ziua în care pare că s-a „evaporat”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor ȘAIP GELIL, de 7 ani, ȘAIP SERDAL, de 9 ani, ȘAIP BARAN, de 10 ani și MEMET EZEN de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța.

Mesaj RO-ALERT: Patru copii din Constanța, dispăruți fără urmă!

Minorii au plecat împreună, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente:

ȘAIP GELIL are 1,10 m înălțime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr blond. Acesta purta, la momentul plecării, tricou și pantaloni de culoare neagră.

ȘAIP SERDAL are 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală.

ȘAIP BARAN are 1,45 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un tricou albastru și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.

MEMET EZEN are 1,50 m înălțime, ochi căprui, păr șaten, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un bluzon negru cu imprimeuri și pantaloni gri.

Citește și: O femeie dată dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită într-o pădure din Harghita. Ireal ce a spus autorităților

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si