Familia copilului a sunat miercuri seara la numărul de urgență 112, după ce au observat faptul că băiatul a plecat de acasă în jurul prânzului și de atunci nu s-a mai întors.

Băiatul este căutat cu elicopterul, dar și cu ajutorul patrupedelor de urmă

În urma verificărilor, oamenii legii au constat că părinții sunt despărțiți, iar băiatul locuia cu mama sa, într-o localitate din județul Ilfov.

Tatăl locuiește în județul Teleorman. 

Citeste si: O copilă de 12 ani a trecut prin momente cumplite. Aceasta a fost violată de tatăl vitreg

Politiștii fac un apel către cei care ar putea avea informații despre copil să sesizeze forțele de ordine. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Căutările se desfășoară atât din elicopter, cât și cu câinii de urmă. 

Cei doi frați din Argeș dați dispăruți au fost găsiți de polițiști

Cei doi adolescenţi care au dispărut ieri, după ce au plecat dintr-un centru pentru minori din Ştefăneşti, judeţul Argeş, au fost găsiţi de poliţişti, fiind duşi înapoi în centru.

Citeste si: Cățelul care a fugit cu autobuzul

”  Cei doi doi minori au fost găsiţi de poliţişti. Aceştia nu au suferit vătămări şi au fost reintegraţi în cadrul unităţii de asistenţă socială  ”, a anunţat, marţi dimineaţă, Poliţia Judeţeană Argeş.

Căutările au început după ce poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi, luni după-amiază, de către reprezentanţii unui centru pentru minori, despre faptul că Alexandru Vasile Ţiţirigă, de 16 ani, şi Petrişor Daniel Ţiţirigă, de 13 ani, au plecat din centru fără a mai reveni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si