Close sidebar
Close sidebar

Autorul atacului armat de la Alexandria avea asupra sa o lista cu sase nume, afirma FBI

Barbatul care a atacat politicieni conservatori la o baza de baseball la Alexandria, in Virginia, saptamana trecuta, avea asupra sa o lista pe care se aflau sase nume ale unor membri ai Congresului, a anuntat FBI-ul miercuri, adaugand ca incidentul nu are legatura cu terorismul si ca atacatorul a actionat singur, relateaza CNN.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul care a comis atacul, James Hodgkinson, in varsta de 66 de ani, din Belleville, in Illinois, a fost impuscat mortal de politisti dupa ce a deschis focul, au anuntat autoritatile.

Hodgkinson avea o ”problema cu gestionarea furiei”, a declarat agentul special Tim Slater, care conduce biroul de teren al FBI la Washington. El era prezent pe retele de socializare ca sustinator al lui Bernie Sanders si un antirepublican.

Ancheta este in curs, iar politia analizeaza probe de la fata locului, au anuntat autoritatile.

Slater- care nu a dezvaluit numele de pe lista si nici partidele din care provin- a precizat ca lista nu a furnizat informatii noi, dar a precizat ca Hodgkinson a facut cautari onlide cu privire la doi dintre ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

FBI a anuntat intr-un comunicat ca Hodgkinson a fotografiat Eugene Simpson Stadium Park, scena atacului, la jumatatea lui aprilie.

In aceasta faza a anchetei, FBI nu crede ca aceste fotografii au reprezentat o supraveghere a unei eventuale tinte, insa precizeaza in comunicat ca ancheteaza in continuare cu privire la activitatile recente ale atacatorului.

Surse in domeniul aplicarii legii declarau saptamana trecuta pentru CNN ca o lista cu nume- inclusiv de republicani- a fost gasita asupra atacatorului.

Reprezentantul Mo Brooks, al carui nume se afla pe lista si care se afla pe teren, nu a fost vizat in atac.

Sursele citate precizau atunci ca era neclar daca era o lista de asasinate.

Niciunul dintre raniti nu se afla pe lista, preciza o sursa.

Reprezentantul Steve Scalise a fost singurul congresmen ranit in atac.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI