S-a dat alarma în Popești-Leordeni, după ce un incendiu de vegetație a fost intensificat de vânt, în cursul zilei de marți. Flăcările au cuprins o suprafață cu vegetație uscată, astfel că pompierii au intervenit de urgență.

Flăcările s-au extins și la o locuință din apropiere, dar și la autospeciala autorităților, chiar dacă aceasta a fost amplasată într-o zonă sigură.

Citește și: Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Cum și-a expus silueta de invidiat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

incendiu popesti leordeni, autospeciala pompieri

Locuitorii din zonă, avertizați prin mesaj RO-Alert

Din fericire, membrii autospecialei nu au fost răniți și se află în afara oricărui pericol. Pentru că vântul nu este deloc de partea pompierilor, la locul incendiului intervin în continuare mai multe echipaje. 

„Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de mari fum şi, din cauza rafalelor de vânt, s-a extins la o locuinţă şi a afectat şi o autospecială. Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul îşi poate schimba direcţia, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia. Pentru localizarea flăcărilor şi evitarea extinderii la vecinătăţi, forţele de intervenţie au fost suplimentate gradual, astfel ca la acest moment pompierii bucureşteni intervin cu 12 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”,

arată Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pentru că incendiul este de proporții, informarea locuitorilor din zona acestuia s-a făcut prin mesaj Ro-Alert.

Citește și: Educatoarea care teroriza copiii la o grădiniță din Popești-Leordeni, pusă sub control judiciar

incendiu popesti leordeni, autospeciala pompieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si