Close sidebar
Close sidebar

Avalansa in Muntii Vrancei! Un grup de turisti din Bucuresti a fost inghitit de zapada! Una dintre victime a fost tarata pana in albia raului!

Femeia surprinsa sambata de avalansa in Cheile Tisitei a fost gasita in albia raului Tisita, fara semne vitale, si i s-au aplicat manevre de resuscitare, a declarat pentru News.ro George Petrea, purtator de cuvant al Jandarmeriei Vrancea.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In jurul orei 11:44, a fost primit un apel prin 112 prin care semnala ca in zona Cheile Tisitei a avut loc o avalansa in urma careia o femeie a fost prinsa sub zapada.

Ulterior au fost alertate fortele de interventie din cadrul Jandarmeriei, ISU, Politiei Vrancea si de la Salvamont, care s-au deplasat in zona, au luat legatura cu turistii aflati la locul avalansei si au inceput cautarile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia a fost descoperita in albia raului Tisita, a fost recuperata si i se aplica manevre d eresuscitare de catre echipajul SMURD.

Petrea a precizat ca au fost doua grupuri de turist, aproximativ 30 de persoane, care au plecat in drumetie.

El a spus ca nu erau grupuri compacte si ca, la un moment dat, trei persoane au fost surprinse de avalansa.

Doua dintre acestea s-au salvat, iar femeia de 36 de ani a fost dusa de zapada in albia raului.

UPDATE: Femeia gasita in rau a murit, dupa 60 de minute de resuscitare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI