Avantajele unui laptop Mac

- Design bine gândit

Nivelul de proiectare și de detaliu pe care Apple îl dedică hardware-ului său este bine cunoscut.

- Hardware și software dedicat

Calculatoarele Apple funcționează cu un sistem de operare dedicat, iar același lucru este valabil și pentru hardware. Acest lucru înseamnă că sistemul de operare optimizează performanța dispozitivului, făcându-l foarte stabil și obținând cele mai bune rezultate din hardware-ul său.

În plus, Apple lansează în mod constant actualizări gratuite ale sistemului său de operare, care vă vor optimiza și mai mult calculatorul, indiferent de vechimea acestuia.

- macOS este complet stabil

Puteți uita de problemele legate de sistemul de operare Apple. Practic, pe un Mac nu există defecțiuni, erori sau erori de funcționare. Uitați de Control-ALT-Delete, nu-l veți mai folosi niciodată. Apropo, există și pe Mac cu combinația de taste Option-Command-Esc.

- Productivitate crescută

La Apple, totul este mult mai intuitiv și ne împinge să fim mai creativi. Este adevărat că la început ne putem simți puțin copleșiți, mai ales dacă venim din Windows, deoarece există anumite aspecte care sunt diferite față de Windows, dar în scurt timp vă veți da seama cât de mult mai ușoare sunt lucrurile pe Mac. Această ușurință de utilizare se traduce printr-o productivitate sporită a computerului dumneavoastră.

Apple are instrumente unice pentru Mac care funcționează foarte bine, cum ar fi iMovie și GarageBand. Iar pe Mac, avem software specializat, cum ar fi Final Cut Pro X, care este considerat cel mai bun software de editare video. Pe un Mac, îl scoți din cutie, începi să creezi și ești creativ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Mac-urile sunt fără viruși (sau aproape fără viruși)

Cu un Mac, nu trebuie să instalați niciun antivirus și nici nu este inclus. În ultima vreme au apărut câțiva viruși pe Mac, probabil pentru că este o platformă care a devenit mai răspândită în ultimii ani. Apple lansează actualizări ale sistemului său de operare, corectând eventualele anomalii din sistem care îl pot face vulnerabil la acești viruși.

Din păcate, doar pentru că nu există viruși nu înseamnă că nu există malware, troieni, phishing...

- Compatibilitate Mac cu Windows

Aceasta este una dintre marile temeri ale celor care vin de pe Windows, deoarece există o anumită panică (complet nejustificată) de a nu mai putea utiliza programe sau deschide fișiere pe care le foloseam anterior în Windows. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr, de fapt, în cele mai multe cazuri, incompatibilitatea este inversă. Cu alte cuvinte, este mai puțin compatibil să deschideți fișiere Mac pe un Windows decât fișiere Windows pe un Mac. De asemenea, pe un Mac, avem întotdeauna opțiunea de a instala sistemul de operare Windows pe o partiție de disc.

Citeste si: Cozonacul și pasca au devenit un lux pentru mulți români. Vezi cât costă un cozonac făcut din ingrediente naturale

Pe de altă parte, dacă întrebarea dvs. este dacă veți putea deschide fișiere Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint etc.), răspunsul este DA, nicio problemă. Există o versiune Mac a tuturor acestor programe.

Dezavantajele Mac-ului

- Ca de obicei: prețul ridicat

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Știm cu toții că prețurile echipamentelor Apple nu sunt ieftine. Pe de altă parte, atunci când cumpărați un computer Apple, trebuie să țineți cont de faptul că acestea se depreciază foarte puțin, sau deloc, de-a lungul anilor. În timp, atunci când doriți să vă schimbați modelul de computer, îl puteți vinde pe al dumneavoastră la un preț foarte rezonabil, astfel încât investiția pe care ați făcut-o în computerul Mac nu este chiar atât de mare, deoarece trebuie să scădeți suma cu care îl veți vinde în viitor.

Citeste si: La Mulţi ani de Florii: Urări pentru ziua de 17 aprilie 2022

- Calculatoare „neupgradabile”

Odată ce ați cumpărat un Mac, cel puțin în cazul celor mai recente Mac-uri, nu mai puteți face upgrade la acesta. În momentul achiziționării, va trebui să vă decideți asupra procesorului dorit, a memoriei RAM și a spațiului de stocare pe disc. Dacă nevoile dvs. se schimbă în timp, va trebui să schimbați calculatorul, deoarece nu veți putea face upgrade ulterior. Evident, în ceea ce privește stocarea, puteți folosi oricând o unitate externă, după cum doriți.

- Nu sunt pentru jocuri

Computerele Apple sunt calculatoare foarte puternice, care îndeplinesc mai mult decât specificațiile tehnice necesare pentru a rula jocuri pe ele. În ciuda acestui fapt, catalogul de jocuri pentru Mac este foarte redus. Nu vă cumpărați un MacBook Pro sau Air dacă doriți să vă jucați jocuri pe el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si