Close sidebar
Close sidebar

Ce avere a strâns Kim Kardashian. Vedeta împlinește astăzi 40 de ani

Astăzi, 21 octombrie 2020, frumoasa vedetă Kim Kardashian a împlinit vârsta de 40 de ani. Focoasa brunetă și-a serbat ziua alături de familie și prieteni.

Georgiana Balaban,

Kim Kardashian a împlinit astăzi 40 de ani. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kim Kardashian și-a serbat, astăzi, ziua de naștere. Bruneta a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Kardashian a strâns o avere impresionantă până la această vârstă. Kim este miliardară în acest moment. Brandul de frumusețe al lui Kim Kardashian a fost evaluat la un miliard de dolari, diva depăşind averea surorii sale mai mici, Kylie Jenner.

Firma de cosmetice care produce și vinde produse pentru piele, păr și unghii i-a adus încasări uriașe vedetei de reality show-uri. „Această colaborare îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată. În același timp, o să beneficiez de resursele incredibile ale Coty Inc. și o să-mi pot extinde brandul la nivel global.” a transmis Kim.

Toate femeile din familia Kardashian au averi fabuloase

În prezent averea lui Kim Kardashian a fost estimată la 950 de milioane de dolari, conform presei străine. Jurnaliștii Forbes.com, susține însă că averea sa este de fapt în valoare de 780 milioane de dolari. Bruneta este acum miliardară. Femeile din familia Kardashian sunt prezente în clasamentul celor mai bogate vedete de la Hollywood. Sumele exorbitante de bani sunt obținute din reality show-uri, din reclame pentru diverse branduri, din propriile afaceri în industria de frumusețe, și multe altele.

Avere- Kim Kardashian. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Cinci oameni au murit în Coreea de Sud, după ce au făcut vaccinul antigripal

Citeste si: Kylie Jenner, eliminată de pe lista miliardarilor Forbes. Vedeta ar fi mințit cu privire la averea sa

Revista Forbes a estimat averea lui Kim Kardashian West la 350 de milioane de dolari, în urmă cu doi ani de zile.

În 2018, Kim se afla pe locul 54 pe lista celor mai bogate femei din America, femei care au facut averea pe cont propriu, nu au moștenit-o. Cei 350 de milioane de dolari veneau din încasările reality show-ului, contractelor de imagine și, în mod special, din profitul companiei de cosmetice, KKW Beauty, situat undeva la 100 de milioane.

În prezent, Kim se află pe locul 48 în topul celor mai bogate celebrități de la Hollywood. Regina rețelelor de socializare Kardashian West a transformat aparițiile TV și activitatea din mediul online într-o avere colosală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI