Mai mult decât atât Klaus Iohannis și soția lui au obținut venituri în valoare de 61.658 lei prin închirierea unui imobil din Sibiu, reiese din declarația de avere publicată de BEC.

Avere Klaus Iohannis. Declarația de avere publicate pe site-ul Biroului Electoral Central

Potrivit BEC, din declarația de avere a președintelui Klaus Iohannis reiese că președintele Klaus Iohanis deține în prezent cinci imobile: Unul dobândit în 1997, prin cumpărare, de 84.60

mp, alt imobil obţinut prin cumpărare în 2001 de 253 mp, unul obţinut prin donaţie în 1992 de 377 mp. Totodată, şeful statului a cumpărat două case în 2007, de 76 mp, respectiv 64 mp.

Citeste si: Dăncilă, anunț către pensionari: „Am găsit resursele pentru a majora pensiile”

Citeste si: Şeful DIICOT, după ce Iohannis i-a cerut demisia: Demisia şefului DIICOT, dacă aceasta se va produce, va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv şi nu doar expresia unei simple porniri instinctuale

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Klaus Iohannis mai are un cont în bancă deschis în 1999, având valoarea la zi de 250.000 lei.

Avere Klaus Iohannis. Președintele a realizat un venit de la Administraţia Prezidenţială, în ultimul an fiscal încheiat, în calitate de șef de stat, de 165.100 lei.

Avere Klaus Iohannis deținută împreună cu soția sa

În calitate de profesor Carmen Iohannis a realizat un venit de 33.276

lei.

Potrivit declarației de avere de pe site-ul oficial al Biroului Electoral Central, președintele a obținut 35.829 lei din închirierea unui imobil din Sibiu.

Carmen Iohannis, soția președintelui a obținut și ea același venit, 35.829 lei, din închirierea unui imobil.

Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării
Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării

Klaus Iohannis- candidat susţinut de PNL în alegerile prezidențiale 2019

Klaus Iohannis (60 de ani), președintele în exercițiu, este susținut de PNL în alegerile prezidențiale 2019. Klaus Iohannis candidează însă ca independent.

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat, tot din partea PNL. Iohannis a depus la BEC cele mai multe semnături dintre toți candidații: 2,2 milioane de semnături.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

Citeste si: Candidaţi la alegerile prezidenţiale 2019. Lista actualizată cu toate cele 14 persoane care luptă pentru Cotroceni

Klaus Iohannis- motivele pentru care candidează pentru un nou mandat

"E nevoie de modernizarea României. Sunt disupus să conduc aceasta muncă. Știu ce e de facut. Și impreună cu un guvern ales democratic care se va construi fără îndoială în jurul PNL vom face acest lucru pentru România. Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce aceasta muncă de modernizarea a României.", a declarat Klaus Iohannis, în față la Biroul Electoral Central, în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019.

Klaus Iohannis- alegerile prezidențiale din 2014

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2014 în fața lui Victor Ponta, în al doilea tur de scrutin, cu 54,43%.

Cu doar câteva luni înainte de alegeri, Klaus Iohannis a fost anunțat candidat PNL, după retragerea bruscă a lui Crin Antonescu. La vremea respectivă, Klaus Iohannis era primar al Sibiului.

Klaus Iohannis a fost la un pas să ocupe o altă funcție importantă în stat

Pentru Klaus Iohannis a fost a doua tentativă de a ocupa o funcție la nivel înalt în stat, după ce în anul 2009 a fost propus premier, cu o majoritate parlamentare, fiind refuzat însă de președintele de atunci, Traian Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si