De curând, Vica Blochina  a fost eliminată din cadrul competiției Tv la care lua parte. Faimoasa a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului, fiind nominalizată alături de DOC și Ada Dumitru. Blondina a primit o sumă frumușică de bani pentru participarea ei în cadrul emisiunii.

Câți bani are Vica Blochina

Vica Blochina este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc.

Balerina este renumită pentru trecutul său amoros, pentru aparițiile televizate și pentru relația cu tatăl copilului- Victor Pițurcă.

De când a ieșit din cadrul emisiunii TV, urmăritorii săi s-au întrebat care este situația financiară a blondinei, fiind curioși ce avere are. Vica Blochina nu s-a ferit și a abordat tema, demonstrându-le celor curioși că nu o duce deloc rău.

Citește și: Este zi de doliu în televiziune. Un realizator TV a murit la 52 de ani

Vedeta a dezvăluit ce imobile deține, printre care a menționat patru apartamente, inclusiv propria locuință ce valorează 300.000 de euro și 10 terenuri.

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, declara vedeta, acum ceva timp.

Conform informațiilor din presă, Vica Blochina și-ar fi negociat contractul în cadrul emisiunii în așa fel încât să fie remunerată cu suma de 3.000

de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă că, după cele 4 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, diva a câștigat 12.000 de euro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Dovadă de iubire de zeci de mii de euro. Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Gabi Bădălău

Vica Blochina și-a exprimat dorința să plece din competiție, care, pentru ea, ar fi fost extrem de grea, fiind măcinată de dorul de fiul ei de acasă, Edan, arată playtech.ro.

„M-am rugat la Dumnezeu, azi, ca Ada să rămână în competiție. Este cea mai grea competiție din lume. Pentru mine această competiție a fost extrem de grea.

Dacă aș fi rămas, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dumnezeu azi ca Ada să rămână în competiție.”, a recunoscut Vica Blochina.

Pe la sfârșitul lunii ianuarie, Vica Blochina a acuzat stări de rău în cadrul competiției, din cauza probelor solicitante de pe traseu, dorindu-și să plece acasă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Vica Blochină vrea să petreacă iar în Mikonos cu milionarul grec

„Nu mă simt încă foarte bine. Mă doare capul. Nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare.

Nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă”, mărturisea Faimoasa, la acea vreme.

Citește și: Ultimă oră! Victor Piţurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar privind achiziţii din timpul pandemiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si