Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut clipe romantice la Milano, iar poza postată de Gabi este dovada vie a iubirii lor. Și nu doar atât, afaceristul și-a surprins iubita cu un cadou în valoare de 20.000 de euro.

Bianca Drăgușanu, răsfățată de iubitul său

Pentru a fi iertat de Bianca, Bădălău a scos din buzunar suma de 20.000 de euro, mai exact, afaceristul a plătit sesiunea de shopping a blondinei la Milano.

„Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri.”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru  Playtech.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO|Bianca Drăgușanu: „N-am de ce să mint, nu aș ieși cu unul cu Skoda!”

Bianca Drăgușanu, „nevasta” lui Gabi Bădălău

Surse din anturajul celor doi, au declar că Bianca și Gabi au trecut la următorul nivel și se consideră soț și soție.

„El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui.

Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor.”, au mai adăugat sursele pentru publicația citată anterior.

Citeste si: Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si