Close sidebar
Close sidebar

Un nou avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății

Africa ar putea deveni noul epicentru al pandemiei de coronavirus, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

A.M.S.,

Un nou avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Oficialii Naţiunilor Unite estimeză de asemenea că pandemia va ucide cel puţin 300.000 de oameni în Africa, iar aproape 30 de milioane vor ajunge să trăiască în sărăcie.

    Săptămâna trecută a fost înregistrată o creştere a cazurilor de coronavirus în Africa, fiind înregistrate aproape 1.000 de decese şi aproape 19.000 de cazuri de îmbolnăvire, o rată mai scăzută decât în unele zone ale Europei sau în Statele Unite.

    Citeste si: Raed Arafat, anunț pentru toți românii

    Un nou avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

    Comisia Naţiunilor Unite pentru Africa, cea care a avertizat că ar purea muri 300.000 de persoane, a cerut crearea unui fond de siguranţă de 100 de miliarde de dolari, inclusiv întreruperea plăţii datoriilor externe.

    Citeste si: VIDEO| Operați de chirurgul infectat. Anchetă penală la Spitalul Judeţean din Argeș

    Conform OMS, virusul pare să se răspândească din capitalele africane şi a subliniat că pe continent nu există ventilatoare pentru a face faţă pandemiei.

    Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, despre coronavirus: ”Este război de redobândire a unor teritorii”

    Un nou avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății

    Peste o treime din populaţia Africii nu are acces la surse de apă de calitate adecvată şi aproape 60% din populaţia urbană trăieşte în cartiere supraaglomerate, condiţii în care virusul s-ar putea propaga.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI