Il cumperi azi, te imbolnavesti mai tarziu? In aceasta piata din Timisoara, mielul poate fi pericolul care te paste de sarbatori! Halcile de carne sunt aruncate peste tot, numai in lada frigorifica nu!
La fiecare taraba gasim cate o explicatie. Nicio vorba, insa, despre pericolul la care cumparatorii ar putea fi supusi.
„Nu e periculos, doamna! Omul vrea sa vada ceea ce cumpara! Nu se strica, mami!”, spune vanzatoarea.
Citeste si: Vacanța de vară, mai scurtă! Veste ȘOC pentru acești elevi- wowbiz.ro
Pe vanzatoarea din imagine nu e prima data cand o prindem pe picior gresit! E dovada clara ca, din octombrie si pana acum, nimic nu s-a schimbat!
In cinci luni, cate au trecut, doar mustele lipsesc din cadru. In rest, totul e la fel.
Altfel spus, cine se incumeta sa cumpere carne tinuta in asemenea conditii o face pe propria raspundere!
Niciunul dintre vanzatorii filmati nu avea manusi. Cu mainile goale au umblat pe carne, pe bani si-apoi pe pungile oamenilor.
Chiar daca producatorii au toate autorizatiile necesare, legea nu e respectata: carnea trebuie tinuta la temperatura constanta, de cel mult patru grade Celsius.