Astfel, daca aveti probleme cu vasele de sange, este timpul sa va schimbati stilul de viata. Renuntati la fumat, faceti sport regulat si consumati o cantitate suficienta de apa. Este important sa aveti un regim alimentar echilibrat si sa consumati fructe si legume.

De asemenea, este de evitat asocierea tratamentului contraceptiv cu fumatul, deoarece influenteaza negativ sistemul vascular si ingreuneaza circulatia. Primele simptome care apar sunt aspectul pergamentos al pielii si celulita, urmate de posibilitatea aparitiei varicelor si trombozelor.

In plus, fumatul, combinat cu pilulele contraceptive poate genera accidente vasculare.

In cazul in care aveti vase sparte, acestea pot fi tratate. Printre tratamentele disponibile se numara ozonoterapia sau terapiile cu laser. Citeste mai mult aici.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si