Un avion Boeing-737 aparţinând companiei aeriene chineze China Eastern Airlines, la bordul căreia se aflau 133 de persoane, s-a prăbuşit luni în apropiere de oraşul Wuzhou, în sud-vestul Chinei, potrivit presei internaționale.

Citeste si: Accident în lanț pe A1. Două mașini au fost prinse într-un tir și o cisternă, șoferii au murit pe loc

În imaginile apărute în presa de stat chineză, se vede un uriaș incendiu la locul prăbușirii avionului. Nu există informații până la acest moment informații despre eventuali supraviețuitori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imagini cu incendiul de la locul prăbușirii avionului Boeing 737

[Sursa foto: Captură YouTube]

Presa locală a raportat că zborul China Eastern MU5735 urma să aterizeze la Guangzhou, după ce a decolat din orașul Kunming. Accidentul a survenit în zona muntoasă, la scurt timp după ora locală 13:00 (5:00 GMT).

Locul unde s-a prăbușit avionul Boeing 737

[Sursa foto: Daily Mail]

Avioanele Boeing 737, cu două motoare și un singur culoar, sunt printre cele mai populare avioane din lume pentru zboruri pe distanțe scurte și medii.

Președintele Chinei, șocat de incident

Aeronava a ”pierdur contactul deasupra oraşului Wuzhou”, într-o regune muntoasă, în Guangxi, a anunţat Administraţia chineză a Aviaţiei Civile (CAAC).

”S-a confirmat că zborul s-a prăbuşit”, precizează CAAC în acest scurt comunicat, în care anunţă că a trimis ”un grup de lucru” la faţa locului.

Preşedintele chinez Xi Jinping s-a declarat ”şocat”, potrivit News.ro. Într-o reacţie la cald, cel mai puternic om de la Bejing, a îndemnat la ”stabilirea cât mai rapid a cauzelor accidentului”, potrivit postului de stat chinez.

În aeronavă se aflau 123 de pasageri şi nouă membri ai echipajului, potrivit CAAC.

VIDEO- Momentul în care aeronava se prăbușește 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si