Accident a avut loc la km. 17 pe autostrada A1, pe sensul Pitești către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Potrivit primelor informații, două autoutilitare au fost strivite într-un tir și o cisternă, iar șoferii au murit pe loc.

Citeste si: Două persoane au murit în urma unui accident din județul Dolj

UPDATE 9.30. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că traficul a fost reluat, dirijat, pe a doua bandă pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona

localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Citeste si: VIDEO| Soț și soție, spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer beat

În urma accidentului, în care au fost implicate două ansambluri auto și două autoutilitare, au rezultat două persoane decedate. Poliția Rutieră a estimat că reluarea circulației în condiții normale urmează să aibă loc după ora 10.00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum s-a produs accidentul teribil

Accidentul în lanț a avut loc la kilometrul 17, în zona localităților Ciorogârla din județul Ilfov. 

Conform primelor informații, două autoutilitare au fost lovite de un autocamion și strivite într-o cisternă care se afla în fața lor.

Din nefericire, șoferii celor două mașini și-au pierdut viața în urma accidentului. Pe lângă acestea, un alt autoturism a fost ușor avariat în urma accidentului.

Accidentul a implicat în total cinci vehicule. Accidentul a avut loc la kilometrul 17, în zona localităților Ciorogârla din județul Ilfov. 

Elicopter SMURD, chemat la locul accidentului

Conform Poliției, traficul pe Autostrada A1 București- Pitești a fost inițial blocat, iar circulația deviată.

La fața locului, și un elicopter din partea SMURD a fost mobilizat, pentru a ajuta victimele implicate în incident. 

Au ajuns la fața locului și pompierii din Detașamentul Bolintin Deal și ISU BIF, cu două echipaje specializate în descarcerare, două autospeciale de stingere și cinci vehicule.

În urma coliziunii, circulația traficul pe autostradă a fost deviat de la kilometrul 23 către Bolintin-Deal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si