Close sidebar
Close sidebar

Avion prăbușit în SUA. Doi oameni au murit

Doi oameni au murit după ce un avion de marfă s-a prăbușit în SUA. Aeronava a lovit mai multe autovehicule care se aflau în parcarea atelierului, în urma impactului puternic rezultând un morman de fiare, a transmis directorul de operaţiuni al aeroportului, Joe Rotterdam, transmite fanatik.ro.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul grav s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, unde un avion de marfă s-a prăbușit miercuri în parcarea unui atelier de reparații camioane, situat în apropierea aeroportului Toledo din statul Ohio. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Kayla Lewandowski, incidentul s-a soldat cu moartea a două persoane.

Citeste si: Horoscop septembrie 2019- Ce zodie va avea azi de suferit?

Avionul a decolat de pe aeroportul Millington-Memphis Airport din Tennessee și se pregătea să aterizeze în momentul prăbușirii, potrivit informațiilor comunicate de Autoritatea Federală de Aviație din SUA.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Românul asasinat în Costa Rica primise amenințări cu moartea cu ceva timp în urmă

În ciuda eforturilor medicilor, cele două persoane rănite grav în urma incidentului, nu au mai putut fi salvate. Autoritățile de peste Ocean au demarat o anchetă în acest, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Citeste si: Fostul iubit al Luizei Melencu declarații emoționante: ”Amândoi am luat decizia să ne despărțim, în seara respectivă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI