Un avion s-a prăbușit, vineri 2 februarie, peste o casă din Florida, potrivit ABC News. Nu au existat supraviețuitori în urma prăbușirii.

Citește și: Supărarea l-a împins la un gest extrem care îi putea fi fatal. Un bărbat s-a urcat pe aripa avionului pentru a protesta

Un pilot și două persoane la sol au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit vineri și a distrus o casă mobilă în Clearwater, Florida, a anunțat Administrația Federală a Aviației (FAA).

Un avion monomotor cu șase locuri Beechcraft Bonanza V35B s-a prăbușit într-un parc de case mobile din partea de est a orașului din Clearwater, Florida.

Tragedia a avut loc în jurul orei locale 19.10, provocând un incendiu cu fum care ieșea de la fața locului. Clearwater este un oraș de aproximativ 117.000 de locuitori pe Coasta Golfului, la aproximativ 40 km vest de Tampa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"O casă mobilă nu a avut nicio șansă în fața loviturii puternice a aeronavei.

A fost distrusă în totalitate. Focul a consumat resturile", a spus șeful pompierilor din Clearwater, Scott Ehlers.

Oficialul pompierilor a precizat că alte trei case mobile au fost avariate, dar locuitorii din ele au scăpat fără răni.

Cum s-a produs tragedia aviatică din Florida

Înregistrările arată că avionul este înregistrat la Control Data INC cu o adresă afișată în Indianapolis. ABC Action News nu a reușit să contacteze proprietarul.

„Oamenii folosesc acest tip de avion pentru călătorii, pentru a ajunge din punctul A la punctul B”, a spus un oficial al poliției locale.

ABC Action News a vorbit cu un pilot corporativ și instructor de zbor, în Lakeland.

„Este un avion cu un singur motor. Dacă acesta cedează, avionul devine un planor”, a spus expertul.

„Rămas fără motor, avionul nu cade pur și simplu din cer. Va continua să zboare, dar se va prăbuși în cele din urmă. pe măsură ce pierde altitudine.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si