Close sidebar
Close sidebar

Avocatul criminalului Laurentiu Durleci, care s-a sinucis in inchisoare, crede ca acesta a fost ucis: "Cine l-a omorat? Mascatii. De ce? Vom afla de la ei!"

Laurentiu Durleci a omorat trei persoane in 2016, a fost condamnat la inchisoare pe viata, dar in decembrie 2017 s-a sinucis in detentie.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In 2017, Laurentiu Durleci, un tanar de 23 de ani din judetul Arges, a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru o serie de crime care au ingrozit tara. Pe 14 aprilie 2016, Laurentiu a omorat cu cutitul trei persoane: fosta lui concubina, Laurentia (17 ani), tatal acesteia, Filip (37 de ani), dar si bunicul ei, Paul (57 de ani). In detentie, Laurentiu s-a sinucis pe 30 decembrie anul trecut, dar anchetatorii n-au stabilit nici pana in ziua de azi care a fost cauza exacta a decesului criminalului. Alimentat de lipsa inexplicabila a raportului de necropsie, cunoscutul avocat Florentin Sorescu, aparatorul lui Durleci, a lansat acuze grave in presa locala:  "În ceea ce-l priveşte pe Durleci Pavel Laurenţiu, îmi parvin din ce în ce mai multe informaţii că a fost omorât în penitenciar, nicidecum nu s-a sinucis. Deja am aflat de un martor, iar un al doilea s-a oferit pentru a fi audiat. Cine l-a omorât? Mascaţii.

De ce? Vom afla de la ei. Un lucru este cert: au trecut cinci  luni de când nu a fost redactat raportul de necropsie. Nu vi se pare ciudat? Celor de la CEDO, cu siguranţă da!”, a declarat Sorescu pentru "Jurnal de Arges".

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI