S-a stins din viață maestrul Lucian Bolcaș. Informația a fost dată în exclusivitate de România TV. Lucian Bolcaș a murit la vârsta de 78 ani. Avocatul își dedicase mai bine de jumătate de secol avocaturii.

Citeste si: Actorul Max von Sydow, cunoscut pentru colaborările cu Ingmar Bergman, a murit la vârsta de 90 de ani

Când a împlinit 77 ani, Lucian Bolcaş a vorbit şi despre cel mai mare regret pe care îl avea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit

"Este la fel de greu să vorbeşti despre regrete. Întotdeauna, pe parcursul unui drum, ai succese, ai împliniri, dar în acelaşi timp ai şi eşecuri. Mi s-a întâmplat ca idei propuse de mine să nu fie concretizate, să fie combătute până la înlăturarea lor. În viaţă mi-am dorit întotdeauna, pentru mine, dar și pentru ceilalţi anumite lucruri.

Totdeauna m-am resemnat, m-am mulţumit cu ceea ce am reuşit să obţin prin propriile mele eforturi, nu prin alte mijloace. Cel mai mare regret în cariera mea a fost şi este că nu am putut să cuprind atâta bogăţie de idei câte se strâng în această minunată profesie.

Citeste si: Tatăl Gabrielei Firea a murit! Primarul Capitalei este în doliu

Am fost surprins şi plăcut şi neplăcut, dar poate asta este şi construcţia mea psihică, nu am avut şocuri", a mai spus Lucian Bolcaş pentru DC News.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si