Fanii cuplului au bănuit că foștii concurenți nu mai sunt împreună, fapt pentru care așteptau explicații pentru ceea ce s-a întâmplat între Aya și Andrei și care a fost motivul rupturii. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, vizită în Istanbul. Ce planuri are fostul concurent „Puterea Dragostei”

Mai poate fi vorba de împăcare între cei doi?

Prezentă în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, Aya a declarat că între ea și Andrei mai există șanse de împăcare. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a explicat că ea și Andrei nu s-au despărțit definitiv, ci doar au luat o pauză în urma discuțiilor aprinse care au apărut în cuplu.

„Nu pot spune că ne-am despărțit definitiv.Vorbim aproape în fiecare zi, Andrei vine și mai ieșim. Ne așteptăm la o împăcare. Pur și simplu se întâmplă chestia asta de fiecare dată când ieșim afară. Toată lumea știe că Andrei este foarte gelos. Totul a început după ce am ieșit cu fetele și ne certăm mereu. Am ieșit cu fetele la un suc și a început cearta. Nu am mai vorbit o zi sau două și ne-am dat block, am arhivat toate pozele. Tot am vorbit, ne-am scris de pe alte conturi”, a povestit fosta concurentă.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- apariție incendiară de ziua ei. Persoanele dragi i-au urat „la mulți ani”

Aya locuiește cu Adelina

Aya și Andrei s-au certat după sărbători motiv pentru care și-a făcut bagajele și s-a mutat la Adelina, prietena sa. Aceasta a spus că va sta la prietena ei până când lucrurile între ea și Andrei se vor liniști.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Ne-am certat după sărbători. După cearta noastră, a observat toată lumea că eu stau la Adelina. Mi-am luat câteva bagaje, nu mi-am luat tot de acasă și le-am dus la Adelina și de câteva zile stau la ea, până trece toată chestia asta”, a mai spus Aya.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". "Noi doi am avut o istorie cam dificilă"

Motivul certurilor în cuplu

Motivul certurilor dintre Aya și Andrei ar fi reprezentat de faptul că multe persoane din oraș care îl cunosc pe Andrei îi spun atunci când cineva încearcă să comunice cu Aya. De ar porni discuțiile între cei doi, iar fostul concurent se pare că este foarte gelos.

„Andrei cunoaște multă lume în București. Tot ce mișc eu se știe, află de fiecare dată. Se trezește câte un băiat să îmi ceară Instagramul, chiar dacă le spun că am iubit. Oamenii pe care îi cunoaște Andrei se trezesc să îi spună lui și apoi el se enervează, neștiind care e treaba.

Se enervează și după intervin certurile”, a mai adăugat Aya.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Ana Maria Lintaru, dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Cum a prins-o începutul de an pe fosta concurentă „Puterea Dragostei”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si