Andrei de la „Puterea Dragostei” și-a uimit iubita de Ziua Îndrăgostiților. Noul concurent i-a cumpărat iubitei sale Aya de la „Puterea Dragostei” un buchet mare de trandafiri roșii. Bruneta a fost surprinsă de gestul uimitor al tânărului. Cuplul a serbat primul Valentine`s Day împreună.

aya și andrei de la puterea dragostei
Andrei și George de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei are un admirator secret? Concurenta a primit un buchet imens de trandafiri, chiar de Ziua Îndrăgostiților: “De ce mi-ai mulțumit în lacrimi?”

Cine este, de fapt, Luca Andrei de la „Puterea Dragostei”?!

Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” este ultimul concurent intrat în casa iubirii de la Kanal D. Bărbatul a făcut furori încă de când a pășit în cadrul competiției.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Luca Andrei este din București și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. În prezent, tânărul are și o afacere proprie în Capitală. Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” administrează un salon de frizerie.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a mărturisit pentru cine suferă. Bruneta a declarat cine îi face ochii să plângă

Andrei de la „Puterea Dragostei” este pasionat de mașinile de lux, motiv pentru care a ales să conducă un bolid. Pe lângă această pasiune, Luca adoră sportul și tatuajele. Tânărul are mai multe tatuaje pe brațe și merge des la sala de fitness.

Noul concurent, în vârstă de 25 de ani, a cochetat și cu boxul.

„Bună! Andrei, îmi pare bine! Ce caut aici? Jumătatea.

Citeste si: Bianca Comănici, pregătită pentru o nouă relație: "Ce băieți vor să mă cucerească..."

Pentru Aya am venit, nu mai plec la București.” a zis Luca Andrei când a pășit în casa iubirii și le-a sărutat pe fete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si