Luca Andrei este din București și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. În prezent, tânărul are și o afacere proprie în Capitală. Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” administrează un salon de frizerie.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 11 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. George și Mădălina se CĂSĂTORESC!

Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” este pasionat de mașinile de lux, motiv pentru care a ales să conducă un bolid. Pe lângă această pasiune, Luca adoră sportul și tatuajele. Tânărul are mai multe tatuaje pe brațe și merge des la sala de fitness. Noul concurent, în vârstă de 25 de ani, a cochetat și cu boxul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi cupluri la „Puterea dragostei”! Cu cine s-a sărutat Romeo

„Bună! Andrei, îmi pare bine! Ce caut aici? Jumătatea. Pentru Aya am venit, nu mai plec la București.” a zis Luca Andrei când a pășit în casa iubirii și le-a sărutat pe fete.

Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” vrea să o cucerească pe Aya

La intrarea în casa iubirii, Luca Andrei a ales să danseze romantic alături de Aya. Bărbatul a mărturisit că vrea să o cucerească cu orice preț pe tânără.

luca andrei de la puterea dragostei
Andrei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Când au auzit că vine un nou concurent, băieții și-au fortificat platoul și i-au pus obstacole lui Andrei. Concurenții i-au pus obiectele de mobilier pe scări pentru a nu putea păși în platou alături de ei.

Luca Andrei a avut parte de o primire incendiară, după ce băieții i-au pus gând rău.

Citeste si: Bianca Comănici, pregătită de o nouă relație! Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp: "Ce băieți vor să mă cucerească..."

Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” le-a mărturisit și băieților că a intrat în cadrul show-ului TV pentru Aya.

Citeste si: Puterea Dragostei 12 februarie- Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si