Close sidebar
Close sidebar

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei au declarat că urmează să fie părinți. Aya le-a spus adevărul fanilor: „Știu că ați așteptat...”

Cei doi îndrăgostiți care au participat în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei, Aya și Andrei, au făcut un live pe TikTok în care au spus că cei doi urmează să devină părinți. Fanii au intrat în alertă și au început să pună mai multe întrebări despre această afirmație. Care este adevărul?

Andreea Bolocan,

Aya a spus adevărul despre sarcină

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aya, fosta concurentă din casa Puterea Dragostei, le-a transmis un mesaj important fanilor ei, care i-au scris în ultimele zile și au întrebat-o dacă este adevărat că este însăcrinată. Mai multe imagini cu ea și Andrei au început să circule pe Tik Tok, însă tânăra a dezvăluit că nu este nimic adevărat. Videoclipul postat pe rețelele de socializare are mai multe pasaje dintr-un live făcut de Aya și Andrei, unde au glumit că urmează să devină părinți.

Aya: ”Nu, nu sunt însărcinată!”

”Știu că ați așteptat un răspuns din partea mea, doar că nu am putut să vi-l dau mai devreme pentru că am avut dureri foarte mari de cap. Vreau să spun că nu, nu sunt însărcinată! Acel cont de pe Tik Tok nu este la meu.

Nu știu cine este persoana aceea, nu știu de unde până unde s-a ajuns că eu aș fi însărcinată. Dacă vă uitați la mine pe Youtube, la live-ul făcut de mine și Andrei, veți înțelege că totul a fost o glumă.

Citeste si: După ce a câștigat „Puterea Dragostei”, Alexandra face turul României. Alexandra le-a prezentat fanilor locul în care a copilărit

Videoclipul postat pe Tik Tok, în el sunt tăiate anumite părți, încât să se înțeleagă că eu aș fi însărcinată. Atât timp cât noutățile nu vin din gura mea, să nu credeți toate prostiile. Lumea vorbește multe, asta nu înseamnă că tot ce se vorbește este adevărat”, a clarificat Aya de la Puterea dragostei, la Instastory.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aya și Andrei 

[Sursa foto: Instagram]

Andrei și Aya, planuri mari împreună

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, o nouă cucerire după despărțirea de Codruț

Aya și Andrei s-au cunoscut în casa Puterea dragostei, iar cei doi formează un cuplu și în ziua de astăzi. Cei doi au planuri mari împreună, iar fanii se așteaptă ca în orice moment, Andrei să îi pună marea întrebare iubitei sale. Fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit de multe ori că el are deja inelul pregătit și doar mai așteaptă momentul în care o va cere în căsătorie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI