Cu toată suferința pe care o are pentru că nu poate dezvălui încă, tuturor, că Zeynep este fiica sa, Bulent trebuie să facă față plecării acesteia din casă.

Azi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Elif, suferință fără sfârșit

În familia lui Handan lucrurile se precipită, atunci când Yîldîz amenință că o va demasca pe logodnica lui Kuzey, în fața tuturor. Fără să stea pe gânduri, Suat trece la amenințări teribile, atunci când familia îi este pusă în pericol.

Azi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Elif, suferință fără sfârșit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Iubirea, la un pas de tragedie

Ce se va întâmpla atunci când Yîlldîz este gata să dezvăluie adevărul despre Handan, în fața lui Kuzey, și ce eveniment tragic va avea de înfruntat, din nou, Elif, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.  

Azi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Elif, suferință fără sfârșit

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din ”Dragoste și speranță”?

Tatăl lui Zynep nu a acceptat sub nicio formă ca fiica lui să plece din casă și a închis-o în camera în care se afla, până când a rezolvat situația grea în care se aflau amândoi. Feraye și Melis "au turbat" de mânie când Bulent le-a înfruntat, iar tânăra fiica a familiei Guralp a făcut un gest extrem pentru a-și învinge tatăl. 

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, doar la Kanal D2! Rocco, înapoi “în joc”

Zeynep nu știa ce se petrece și de ce era "sechestrată" în casa familiei care o ura și a apelat la ajutorul lui Arda.

Elif a continuat să sufere din cauza problemelor din familie, dar și din cauza celor pricinuite de Kuzey. Tânăra nu suporta să o vadă pe Handan alături de bărbatul iubit și era la un pas de a-i spune adevărul lui Kuzey.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si