Close sidebar
Close sidebar

Azi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”! Sîla, o viață de coșmar

Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, vom fi martori unor evenimente emoționante ce se vor derula în viețile protagonișltilor.

Alexandra Costea,

Azi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”! Sîla, o viață de coșmar


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sîla încă mai speră ca bărbatul căruia i-a salvat viața, și de care s-a îndrăgostit, o va salva din calvarul pe care îl trăiește alături de mama ei, acasă.

Citește și: VIDEO- Anais Sabbagh, videoclip alături de părinții săi. Christian și Iulia Sabbagh o susțin necondiționat

Bahar își încurajează sora să plece din sat, însă Cavidan insistă să rămână pentru a-și mărita fiica cu Alper.

Azi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”! Sîla, o viață de coșmar

Kuzey încă se gândește la Sîla, și empatizează cu suferința acesteia. Alper, în schimb, este pe urmele lui Kuzey pentru a-l îndeparta de tânăra de care s-a îndrăgostit.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: CEO-ul Dogan Media International, Ugur Yesil, premiat pentru Inovaţie şi dezvoltare sustenabilă în media, în cadrul Galei Premiilor Capital

Ege și Arda au o nouă dispută, în ceea ce privește relația cu Zeynep, îar primul realizează, din acțiunile tinerei, că aceasta încă îl iubește.

Dacă va reuși Kuzey să o salveze pe Sîla din calvarul pe care îl trăiește alături de mama sa puteți afla astăzi, de la ora 19:00 în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI