Procurorul este convins că între Zafer și Engin s-au petrecut evenimente despre care nimeni nu bănuia nimic, iar firul investigațiilor arată că tatăl lui Ceylin este cel care s-a răzbunat pe criminalul fiicei sale, Inci.

Citește și: Azi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Suat, pus la punct de Kuzey

Ceylin este îngrozită la gândul că tatăl ei ar fi fost în stare de un asemenea gest, și încă mai speră că acesta se va întoarce acasă, iar lucrurile se vor lămuri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Azi, de la ora 20:00, în „Secrete de familie”, doar la Kanal D! O nouă lovitură pentru soții Kaya

Pentru Serdar, care a păstrat secretele care-i vizează pe Engin, Zafer și Cînar, ca “bilet“ de ieșire din închisoare, este timpul să folosească unele dintre acestea pentru a fi eliberat. Fără să piardă această oportunitate, Yekta trebuie să afle totul de la Serdar, pentru a transforma această informație într-o armă pe care o va folosi împotriva familiei Kaya.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”. Cash sau card

O nouă lovitură îi așteaptă pe Îlgaz și Ceylin, care trebuie să înfrunte, cu fiecare pas, încercările dure ale destinului…

Cum va reacționa Ceylin atunci când află adevărul despre tatăl său puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si