Zeynel și Unzile și-au unit destinele și este mare sărbătoare în familiile celor doi tineri căsătoriți. Familia lui Melek este alături la celebrarea marelui eveniment însă micuțul Seyit Ali este extrem de nefericit. Melek realizează că mezinul familiei îi duce dorul tatălui său și nu știe cum să-l ajute în acest sens.

Azi, de la ora 20:00, la Kanal D, în „Melek”! Promisiunea unui tată

Defne trăiește momente frumoase, de mult așteptate, în familia lui Omer, atunci când Zumrut reușește să-și arate zâmbetul curat, când își revede tânăra nora.

Cele două se înțeleg tot mai bine, spre mulțumirea familiilor lor.

Citește și: Astăzi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”! Zeynep, ”sechestrată” pe propriul tată 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Azi, de la ora 20:00, la Kanal D, în „Melek”! Promisiunea unui tată

Melek este cum nu se poate mai fericită acum că urmează a face petrecerea de nuntă, alături de bărbatul iubit și, cel mai important, are familia alături de ea.

Ce anume își dorește micuțul Seyit Ali pentru a fi fericit și ce promisiune îi face Alpay fiului său puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek” difuzat numai la Kanal D.

 

Azi, de la ora 20:00, la Kanal D, în „Melek”! Promisiunea unui tată

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Melek”?

Vestea că Alpay a plecat definitiv din Antep a adus suferință în sufletele copiilor săi, cu toate că bărbatul le cauzase foarte multe probleme în trecut. Înainte de a pleca, însă, Alpay le-a făcut un cadou neașteptat copiilor săi și nu a uitat să treacă pe la Vildan, pentru a-i spune adevărul despre Kenan, cel care l-a forțat să părăsească orașul.

Azi, de la ora 20:00, la Kanal D, în „Melek”! Promisiunea unui tată

Defne a adus multă bucurie în conacul familiei Șirhan atunci când a reușit să o convingă pe Zumrut să se întoarcă acasă. Chiar Zumrut a fost impresionată de bunătatea lui Defne, deși o nedreptățise mult în trecut.

Citește și: VIDEO- Doi miri au venit cu o idee inedită la nuntă: În sala de evenimente, invitații nu s-au putut folosi de telefoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si