Faptul că nu-și va mai revedea tatăl, așa cum sperase atâta timp, îi sfasie sufletul. Îlgaz e alaturi de iubita lui soție și împărtășește suferința cu aceasta. Pierderea lui Zafer a stricat echilibrul atât în familia Kaya, cât și în familia Erguvan. În timp ce membrii celor două familii încearcă să rezolve starea generala care i-a cuprins, Yekta Tilmen se pregătește să atace.

Încercând să facă față durerii, Ceylin și familia ei încearcă să facă lumină în cazul morții părintelui patern.

Ceylin, care așteaptă cu răbdare să afle adevărul, va avea parte de ajutor din partea unei persoane la care nu se aștepta niciodată.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului, o lume de poveste

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cu toate acestea, pierderea neașteptată a lui Zafer va deschide ușa către o nouă etapă în viața cuplului Kaya.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din “Secrete de familie”?

Procurorul era convins că între Zafer și Engin s-au petrecut evenimente despre care nimeni nu bănuia nimic, iar firul investigațiilor arăta că tatăl lui Ceylin este cel care s-a răzbunat pe criminalul fiicei sale, Inci.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”. Cash sau card

Ceylin era îngrozită la gândul că tatăl ei ar fi fost în stare de un asemenea gest, și încă mai spera că acesta se va întoarce acasă, iar lucrurile se vor lămuri.

Pentru Serdar, care a păstrat secretele care-i vizează pe Engin, Zafer și Cînar, ca "bilet" de ieșire din închisoare, a fost timpul să folosească unele dintre acestea pentru a fi eliberat. Fără să piardă această oportunitate, Yekta a trebuit să afle totul de la Serdar, pentru a transforma această informație într-o armă pe care o va folosi împotriva familiei Kaya.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si