Close sidebar
Close sidebar

Azi, de la ora 20:00 la Kanal D! “Melek”, final de poveste

În această seară, de la ora 20:00, în ultimul episod al îndrăgitei producții, difuzat la Kanal D, telespectatorii vor află deznodământul poveștii de viață al încercatei mame care a luptat, fără încetare, pentru copiii săi.

Alexandra Costea,

Azi, de la ora 20:00 la Kanal D! “Melek”, final de poveste


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitei producții “Melek” își vor lua rămas bun poveștile de viață ale celebrelor familii din Antep, Șirhan și Karadag, care au cucerit inimile a milioane de români, la Kanal D.

Întâmplările și poveștile de viață, pline de emoție și dramatism, dar împletite adesea cu bucurie și iubire pentru familie, au purtat privitorul, pe parcursul a săptămâni întregi, în lumea eroinei Melek, mama a trei copii pentru binele carora aceasta a luptat ca o leoaica.

Citește și: Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, o legendă vie a sportului, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În ultimul episod al serialului ”Melek”, difuzat în această seară, o regăsim pe Funda extrem de îngrijorată din cauza lui Kenan, care este de negăsit, iar femeia se teme pentru viața sa, după ce a aflat că acesta i-a ucis soțul.

“Melek”, final de poveste

În familia Șirhan tensiunile dispar după ce, o înregistrare a lui Kenan, adresată lui Vildan, clarifică întreaga situație în care cei doi au fost implicați, cauzând suferință celor din jur, din pricina uneltirilor cuplului Alpay- Funda. Dragostea pe care a simțit-o Kenan pentru Vildan nu l-a lăsat indiferent, iar bărbatul, în acest punct de cotitură al vieții, îi va cere un ultim lucru femeii de care s-a îndrăgostit.

Și în familia Karadag se petrec situații emoționante, atunci când Melek va trebui să le spună copiilor săi că și-au pierdut tatăl. Cu toate că, de-a lungul vieții, Alpay a demonstrat a nu fi cel mai bun tată pentru copiii săi, aceștia resimt pierderea părintelui patern.

O serie de evenimente emoționante vor cuceri, și în această seară, inimile telespectatorilor, protagoniștii îndrăgitului serial “Melek” oferindu-le momente unice din viețile lor, în lupta lor pentru familie, unitate, iubire.

 

Nu ratați, în această seară, ultimul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Începând de luni, 13 noiembrie, telespectatorii Kanal D sunt invitați să pășească într-o lume plină de mister și pasiune, odată cu premiera noului serial "Promisiunea". Producția va fi difuzată patru zile pe săptămână, de luni până joi, numai la Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV: Motivul care ar fi făcut-o pe Ioana Laura, șoția primarului din Argeș, să își ia viața: "Doar ea și Dumnezeu știu ce s-a întâmplat". Prietena ei face mărturii emoționante

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI