Ajunși în punctul în care dragostea lor nu mai este suficientă pentru a-i ține împreună, Îlgaz și Ceylin decid să divorțeze. Cu toate acestea, amândoi încă se iubesc,  însă nu au găsit calea de a continua să pășească împreună pe drumul vieții.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă găsești pisicile ascunse între pinguini. Iluzia optică pe care psihologii o includ în testul de inteligență

Pe de altă parte, cei doi foști soți încearcă să deslușească misterul în ceea ce privește tentativele de crimă ale tinerei Yeșim, mai ales că aceasta a fost la un pas să o ucidă și pe Ceylin.

Azi, de la ora 20:00, un nou episod din „Secrete de familie”! Separați dar … împreună

Ce scop ar fi avut tânăra și cine ar putea fi următoare victimă, așa cum amenința Yeșim, încearcă să afle Îlgaz …

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureșul, loc de poveste

In ceea ce-l priveste pe Yekta Tilmen, care a reușit mereu să fie aibă o față zâmbitoare la sfârșitul fiecărei zile, iată că acum acesta se confruntă cu noi probleme. Deși pentru Yekta funcționează faptul că Serdar scapă de situația lui suspect, în urma rechizitoriului pregătit de Pars, însă pe de altă parte, avocatul nu știe că există un plan pregătit împotriva sa, care îl va lua prin surprindere.

Citește și: Semnalul de alarmă tras de Știrile Kanal D, referitor la situația migranților în România, a avut efect

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să se regăsească, să accepte tot ceea ce le-a oferit viața și să-și recapete încrederea unul în celălalt puteți afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si