Decizia cuplului Zümrüt și Serhat de a se căsători o face pe Azimet să acționeze fără să se gândească la ce urmează a se întâmpla în familia sa.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”! Sîla nu renunță la Kuzey

Serhat și Azimet au o discuție aprinsă din cauză că bărbatul vrea să se recăsătorească cu femeia iubită iar evenimentele dramatice nu întârzie să apară în conacul familiei Demirkan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Azi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Promisiunea”! Zümrüt și Serhat- când dragostea învinge

Serhat și Zümrüt își unesc destinele în ciuda tuturor piedicilor, și nimeni și nimic nu îi mai poate ține departe unul de altul. După toate necazurile prin care au trecut, tinerii însurăței își doresc să fie fericiți, împreună.

Citește și: VIDEO- Alexandra Dan, cântăreața cu voce de privighetoare. Artista din Bucovina vorbește despre marea ei pasiune, muzica

Reîntoarcerea lui Abbas provoacă noi drame în familia Demirkan.

Serhat nu are liniște până nu îl găsește pe unchiul său pentru a-l trage la răspundere pentru faptele teribile ale acestuia. În timp ce Abbas fuge de Serhat, Azimet va lua o decizie socantă pentru întreaga familie.

Dacă vor putea Zümrüt și Serhat să fie fericiți, în pofida tuturor piedicilor, și ce gest șocant va face Azimet, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si