Nimic nu pare să îi aline suferință agentului secret Hamilton după pierderea logodnicei sale, iar acum acesta nu mai vrea să se ocupe de nicio operațiune care îi parvine.

Azi, de la ora 22:30, doar la Kanal D2! Agentul Hamilton în impas

În vreme ce Astrid continuă lupta pentru securizarea cibernetică a Suediei, în Varșovia, Polonia, la Compania petrolieră Naftapolska, Magnus Jager este șantajat și trebuie să îndeplinească condițiile dure puse de infractori pentru a scapa de această amenințare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Promisiunea”! Abbas, exclus din propria familie

Astrid cere ca agentul Hamilton să preia “cazul” Jager, barbatul susținând că are informații privind securitatea Suediei însă, ca să le ofere autorităților, el are nevoie de siguranță oferită din statului suedez. Carl trebuie să îl escorteze pe Jager înapoi în Suedia și să securizeze informațiile pe care le deține acesta pentru unitatea OP5, însă agentul secret nu se simte în stare să se ocupe de acest caz.

Citește și: Azi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță! Gonul suspină după fiica sa

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Agentul Hamilton”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si