Agentul Carl Hamilton este trădat de Tarabasov exact în momentul în care Stockholm este lovit de un nou atac cibernetic masiv. Tarabasov este de acord cu Hamilton să-l împiedice pe Pence să-și vândă sistemul de securitate cibernetică către Gripenberg iar în vreme ce agentul se întoarce în Suedia, DG suferă un atac de cord.

Azi, de la ora 22:30, la Kanal D2! Hamilton, supus unui test uriaș

Hamilton îl oprește pe Pence, dar descoperă că Haig a încheiat o înțelegere cu Tarabasov.

Ea încearcă să-l convingă pe Hamilton să devină țapul ispășitor pentru întreaga situație dramatică sau o va ucide pe Sonja.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Promisiunea”! Serhat renunță la Zümrüt

Kristin vine în ajutorul lui Carl, îl ajută să oprească acțiunile lui Haig și îi oferă acestuia șansa de a o salveza pe Sonja.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Agentul Hamilton”, difuzat numai la Kanal D2.

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Agentul Hamilton”?

Pentru a găsi informațiile pe care Borisov le-a transmis lui Norling înainte de moartea sa, Hamilton călătorește în Ucraina, fără să știe că Haig angajase asasini pentru a-l ucide.

Citește și: VIDEO. Sculpturi grecești vechi de 2.500 de ani, "mărul discordiei" între două țări din Europa. Scandal diplomatic fără precedent

Haig s-a dovedit a lucra pentru Pence, care l-a convins pe Gripenberg să-și cumpere sistemul de securitate cibernetică după ultimele atacuri din Suedia. După o vizită a SÄPO, DG a decis să se întoarcă pe câmpul de luptă. Hamilton a reușit să găsească unitatea USB a lui Norling, care fusese ascunsă de Mike.

Astfel, s-a dovedit că aceasta conținea sute de articole de știri prefabricate similare cu cele găsite de Hamilton despre atacul terorist de la Stockholm. Hamilton a fost descoperit de asasinii lui Haig și a fost salvat în ultima secundă de Tarabasov, care i-a oferit agentului secret ajutor pentru capturarea lui Haig.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si