Azimet are o discuție serioasă cu fiul său, după ce a aflat că acesta este interesat de Meliha, sora mai mică a lui Zumrut. Mai mult decât atât, Azimet, care i-a luat apărarea în fața tuturor fiului său, indiferent de problemele cauzate familiei, îl avertizează că este momentul a se opri din a mai provoca durere în jur.

Citește și: EXCLUSIV: Ce premoniție a avut Rona Hartner înainte de moarte. Acesta a fost momentul când a știut că sfârșitul îi este aproape

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Kudret o avertizează pe Zumrut că dacă Serhat nu dă pace familiei sale, va avea mult de suferit din cauza lor. Serhat, în schimb, află că Abbas are legătură cu moartea mamei sale și merge să îi ceară explicații unchiului său. Serhat va avea parte de un șoc atunci când află cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei sale.

Serhat, “pus la pământ” de Abbas 

Pe de altă parte, Abbas nu contenește să atace cuplul Serhat – Zumrut, iar de această data, teribilul bărbat va ataca prin intermediul lui Gulsum, tânăra care lucra la cantina familiei Demirkan.

Ceea ce îi va spune Gulsum lui Serhat îl va neliniști peste măsură pe acesta. Iubirea dintre Zumrut și Serhat va fi din nou pusă la grea încercare…

Citește și: EXCLUSIV: Ce i-a spus Rona Hartner prietenei ei înainte să moară. Gândurile ei erau la fiica sa și la muzică: "A sperat până în ultima clipă că se va vindeca"

Cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei lui Serhat și ce anume află acesta de la Gulsum, despre soția sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si