Gennaro este conștient că Ciro este un adversar de temut și, cu toate că înainte și-ar fi dat viața unul pentru celălalt, acum au ajuns în punctul în care trebuie să rămână doar <unul> care să conducă rețeaua imensă a clanurilor mafiote italiene.

Azi în serialul „Gomora”. Lovitură sub centură pentru Ciro

Ciro și Enzo sunt conștienți că Genny devine, pas cu pas, tot mai slab, după ce aceștia au format nouă alianță, iar clanul Savastano rămâne, de la o zi la alta fară resurse, bani și marfă.

Cei doi capi interlopi sunt siguri că Genny va rămâne fără <ostașii> săi atunci când vor afla că afacerile clanului sunt într-un continuu declin.

Citește și: În această seară, în “Secrete de familie”, de la 20:00// Engin are un plan diabolic pentru a scapa de acuzații

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Genny este atacat din toate părțile pentru că și Azzurra îi reproșează că nu poate gestiona războiul pornit împotriva lui Ciro și se teme de ce este mai rău pentru familia lor.

Citește și: Cel mai mare câine din lume s-a stins din viață. Zeus avea 3 ani și a intrat în cartea recordurilor anul trecut. Avea 7 metri

Ce se va întâmpla atunci când Luciana, soția lui Angelo Mistral, devenit omul de încredere al lui Gennaro Savastano, va încerca să trădeze vrând o alianță cu văduva Gentilomului, și ce pierdere uriașă va suferi Ciro, aflați în această seară, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.

Citește și: Cazuri de Covid- 19 pe vasul de croazieră care a eșuat în Groenlanda: ”Este un pic frustrant, dar ne aflăm într-o parte frumoasă a lumii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si